Laatste Nieuws

Middeleeuws Ter Apel 04-08-2018

Op 1 & 2 september vindt rondom het middeleeuws klooster van Ter Apel. Een bezoek aan het evenement Middeleeuws Ter Apel is als een bezoek aan een middeleeuwse jaarmarkt. Net als in het jaar 1465 hebben groepen reizigers, veelal soldaten/huurlingen maar ook marktkooplui, ambachtslieden en muzikanten, hun kampementen opgeslagen rond het Klooster. Ze zijn gekomen voor het traditionele jaarfeest. Op een jaarmarkt werd niet alleen handel gedreven, maar ook feest gevierd én schermutselingen beslecht op het slagveld. Spannende tijden, die u nu zelf kunt beleven! Kijk voor meer informatie op https://middeleeuwsterapel.nl/ Verder Lezen »

Moekesgat Mudrun 04-08-2018

Hou je van rennen, klimmen en ben je niet bang om vies te worden? Op zaterdag 15 september start vanaf camping moekesgat de 2eeditie van Moekes Mud Run. Deze run met 39 obstakels is een must voor iedere mud run liefhebber; zie https://www.moekesmudrun.nl/ voor meer informatie

Verder Lezen »

Waterpolotoernooi zepta 2018 04-08-2018

.Op 25 en 26 augustus wordt het 50e wqaterpolotoernooi door sportvereniging Zepta georganiseerd. Het beloofd weer een gezellige drukte te worden rondom het meer.
Zie ook de youtube film op site onder camping/fotos-en-videos/diversen

  Verder Lezen »